Thuiszorg nodig?
Wanneer u in een zorgwoning in St. Joseph woont, of in de wijk rondom St. Joseph, kunt u thuiszorg krijgen van HilverZorg Thuis. Het kan gaan om persoonlijke verzorging, verpleging en dagverzorging.
Tel. 0800 33 44 666

Zorg op de verpleegunit
Op de verpleegunit biedt St. Joseph professionele zorg en een beschermde woonomgeving aan 23 ouderen met een psychogeriatrische aandoening (dementie). Hilverzorg levert de 24-uurs verpleeghuiszorg. Naast de gediplomeerde verzorgers zorgen activiteitenbegeleiders en huiskamermedewerkers voor toezicht. Zij maken zoveel mogelijk samen met de bewoners de maaltijden klaar.
Adres: Minckelersstraat 81
Tel. (035) 646 03 80

Personenalarmering
Voor oudere mensen
die alleen wonen kan het een veilig gevoel geven om te weten dat er altijd iemand komt als er een noodsituatie ontstaat. Bijvoorbeeld als u onverhoopt valt. HilverZorg Thuis heeft hiervoor de personenalarmering. Via een druk op de knop weet de centrale dat er iets dringends aan de hand is. De medewerkers van HilverZorg Thuis zijn altijd in de wijk en zorgen dat er zo snel mogelijk iemand bij u is.

      HilverZorg Bemiddeling

Wat valt er onder de AWBZ, wat hoort bij de WMO en komt u wel in aanmerking voor hulp? De adviseurs van HilverZorg Bemiddeling helpen u graag en vrijblijvend bij het helder krijgen van uw zorgvraag en het vinden van een passend antwoord.
Tel. 035 626 04 77

Dagcentrum
Senioren blijven steeds langer zelfstandig in hun eigen woning wonen. Die zelfstandigheid is prettig, maar kan ook leiden tot gebrek aan sociale contacten.
Er bestaat er binnen St. Joseph een dagcentrum waar een gevarieerd programma wordt aangeboden. Het programma biedt niet alleen een prettige dagbesteding, maar helpt ook bij het in stand houden van de eigen vaardigheden. Er wordt een gezamenlijke maaltijd genoten.
Adres: Minckelersstraat 71
Tel. (035)642 19 69

Voor deelname is een indicatie van het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) noodzakelijk. Tel. 088 789 13 20

 
Home
Activiteiten
 
Wijkcentrum St Joseph Minckelersstraat 71
1223 LD  Hilversum