Veel in St. Joseph gebeurt dankzij de hulp van vrijwilligers. Zij helpen bij activiteiten en zorgen voor gezelligheid. Er zijn diverse mogelijkheden om u in te zetten als vrijwilliger in St. Joseph.

Bijvoorbeeld:
- bezoekers ontvangen met gezelligheid en koffie,
- gastvrouw zijn bij het informatie- en adviespunt,
- helpen in de bar,
- helpen bij de activiteiten voor kinderen,
- een helpende hand bieden bij kleine klusjes,
- begeleiden van een wandelgroep,
- assisteren bij “Lekker Bakkie”.

U hoeft uw taak nooit alleen te doen, elke vrijwilliger wordt begeleid door een medewerker van St. Joseph.

Interesse?
Voor inlichtingen kunt u terecht bij het Wijkcentrum, tel. (035) 647 83 47, het Informatie-  en Adviespunt, tel. (035) 642 07 19


Nieuwe vacatures bij Versa Vrijwilligerscentrale

Versa Vrijwilligerscentrale Hilversum gesloten tijdens zomervakantie

Versa Vrijwilligerscentrale bemiddelt via de vacaturebank tussen mensen die vrijwilligerswerk zoeken en organisaties die vrijwilligers vragen.

De vacaturebank is een balie waar informatie te krijgen is over alle vacatures voor vrijwilligerswerk in de regio. Er zijn vele leuke vacatures voor vrijwilligers te vinden, met veel variaties zoals werken in de natuur, in de zorg, in de kinderopvang, in kunst en media, bij mensen thuis, in bestuursfuncties of met computers. De werkzaamheden kunnen variëren van een paar uur per maand tot een aantal dagdelen per week en van een korte periode van een paar weken tot een jaar of zelfs langer.

Lijkt het u leuk om vrijwilligerswerk te doen? Neem dan een kijkje in de vacaturebank. Er zijn verschillende vacatures in de buurt. Zo worden er bijvoorbeeld bezoekvrijwilligers gezocht. Maar misschien lijkt u het leuk om als barmedewerker aan de slag te gaan, of als penningmeester of telefoniste. Er zijn talloze, verschillende vacatures. Korte klussen of voor langere periodes.

Voor meer informatie, kijk op de website www.versavrijwilligerscentrale.nl of kom langs bij de Vrijwilligerscentrale aan de Larenseweg 30 in Hilversum. Na de vakantie is de Vrijwilligerscentrale weer geopend op maandagochtend van 10.00-13.00 uur en op woensdag- en donderdagmiddag van 13.00-16.00 uur.  Het telefoonnummer is 035 683 01 54.

(De vacaturebank is tijdens de zomervakantie gesloten. In deze periode kan de vacaturebank wel geraadpleegd worden op www.versavrijwilligerscentrale.nl.)


 

 

 
Home
Activiteiten
 
Wijkcentrum St Joseph Minckelersstraat 71
1223 LD  Hilversum